Losning ICT

Contact opnemen

Ondersteuning op afstand

Via deze pagina is het mogelijk een sessie voor Ondersteuning op afstand op te zetten met een servicedesk medewerker van Losning ICT. Via deze sessie kan de servicedesk medewerker meekijken op uw scherm of tijdelijk de controle van uw pc overnemen. Ondersteuning op afstand is uitsluitend beschikbaar voor klanten van Losning ICT.

Gebruikerscondities Ondersteuning op afstand

Door te klikken op onderstaande knop accepteert u een sessie waarbij een medewerker van Losning ICT op afstand gedeeltelijke of volledige controle over uw pc zal hebben. Losning ICT is niet aansprakelijk voor eventuele schade in welke vorm dan ook die voortvloeit of verband houdt met het gebruik van deze service.