Losning ICT

Contact opnemen


» Terug naar vorige pagina

19-05-2015

Vacature Senior systeembeheerder

19-05-2015

Als medewerker bij Losning ICT maak je deel uit van een dynamisch team met veel ervaring in de ICT dienstverlening. Als ervaren Systeembeheerder draag je zorg voor het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van het beheer van complexe en dynamische omgevingen, gebaseerd op de nieuwste technologieën van Microsoft en VMware, aangevuld met producten als storage en security.

Wegens een sterk groeiende vraag naar de specialistische beheerdiensten op het gebied van (Desktop) Virtualisatie, zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team Systeembeheerders.

Het is jouw verantwoordelijkheid om de kennis op deze gebieden up-to-date te houden en te borgen binnen de beheerorganisatie. Tevens ben je betrokken bij het optimaliseren van de huidige beheerprocessen. Je houdt je bezig met het uitvoeren van pro-actief beheer, troubleshooting, doorvoeren van wijzigingen op de beheerde omgevingen en het doen van verbetervoorstellen. Je werkt vaak samen met je collega’s in ICT projecten en vindt het geen probleem om in een schema van bereikbaarheidsdiensten mee te draaien met je collega’s.

Geen klant of probleem is hetzelfde en vergt zowel aanpassing in je communicatiestijl als pro-actieve technische probleemoplossing. Om jezelf verder te ontwikkelen bieden wij je een opleidingstraject tijdens werktijd gericht op je interesse en dagelijkse werkzaamheden.

Direct solliciteren!


» Terug naar vorige pagina