Losning ICT

Contact opnemen


» Terug naar vorige pagina

16-02-2016

Vacature accountmanager / marketeer

Ben jij een gedreven en veelzijdige accountmanager met marketing ervaring? Heb jij veel contacten in het midden en kleinbedrijf en bij voorkeur ervaring in de ICT?

Heb jij “echt” contact met je (potentiele) klanten of werk je alleen vanuit eigen belang?

Wij zoeken een gedreven all-rounder die “echt” contact onderhoud met onze klanten, (verkoop)-kansen oppakt en de wensen van onze klanten koppelt aan de door ons geboden oplossingen.

Daarnaast schroom je niet om in de telefoon te klimmen en nieuwe contacten op te bouwen. Je zet passende marketing acties op en onderhoud deze, zoals nieuwsbrieven en social media.


Je kunt ook goed overweg met je technische collega’s, zodat we als team onze klanten bedienen. Wij werken niet met een aparte verkoopafdeling, maar zorgen dat we continue met elkaar in contact staan en weten wat er speelt bij onze collega’s en klanten.


Sluit jouw ervaring aan op bovenstaande beschrijving? Sluit de invulling van deze functie naadloos aan op jouw idee van de ideale baan? Stuur ons dan je CV met motivatie waarom deze functie bij je past en hoe jij hem zal invullen!


Plaatsingsdatum: 16 februari 2016
Sluitingsdatum: 16 maart 2016» Terug naar vorige pagina