Losning ICT

Contact opnemen


Visie

De visie van Losning ICT komt direct in de naam naar voren. Løsning is de Deense vertaling voor oplossing.
Hoewel wij de Nederlandse uitspraak gebruiken wilde we de oorsprong van het woord laten zien. Dit komt tot uiting in ons logo.

Bij ICT gaat het uiteindelijk maar om één ding: Beschikbaarheid! Bent u op zoek naar beschikbaarheids garanties voor uw netwerk? Wij ondersteunen u op het gebied van advies, uitvoering en beheer, waarmee ICT verandert in een oplossing!

Zaken doen is nog altijd een kwestie van interactie tussen mensen. Toch is er de afgelopen twintig jaar veel veranderd in de manier waarop deals tot stand komen. ICT heeft veel zaken vereenvoudigd. Maar de ICT zelf is enorm in complexiteit toegenomen. Niet verwonderlijk dus dat bedrijven de zorg voor hun ICT steeds vaker uitbesteden aan specialisten.

Beperken tot kerntaken

De zorg voor uw netwerk uitbesteden kan verschillende redenen hebben: uw bedrijf is te klein om zelf een systeembeheerder in dienst te nemen, u heeft behoefte aan specifieke expertise of het is een strategische keuze. Hoe dan ook, wanneer u de zorg aan Losning overdraagt, creëert u rust en meer gelegenheid om u op uw kerntaken te richten.

Losning predikt no-nonsense. Dat vertaalt zich in to-the-point en pragmatische oplossingen. Ons uitgangspunt is simpel: stabiliseer je omgeving, werk met standaards, centraal beheer en beheer wijzigingen afzonderlijk. Communiceer helder met opdrachtgevers en je eigen back-office. Zo weet de linkerhand wat de rechterhand doet! Deze aanpak, daar staat Losning ICT voor!

ICT is voor bedrijven geen noodzakelijk kwaad, maar een oplossing!

Bekijk onze producten en diensten en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.