Losning ICT

Contact opnemen


Werken in de "Cloud"

Bedrijven gaan steeds flexibeler om met arbeidstijden en de werkomgeving. Zat men vroeger keurig van half negen tot vijf achter het bureau op kantoor? Tegenwoordig kunnen we werken wanneer we willen en waar we willen. Toegang tot uw eigen ICT-structuur, met alle bedrijfsspecifieke functionaliteiten is dan wel zo prettig. Losning ICT heeft voor u dé oplossing: werken in de Cloud.. Losning ICT biedt verschillende cloud oplossingen aan, te weten:

1. Managed cloud services

Een eigen virtuele ICT infrastructuur in de beveiligde datacenters van Losning ICT.

2. Cloud applcation services

Losning ICT is gecertificeerd Microsoft Office 365 partner.

De Cloud werkt écht!

Via de juiste internetverbinding bent u met de Cloud gegarandeerd van een werkplek die altijd beschikbaar is. Uw software en documenten worden veilig opgeslagen en beheerd in ons datacenter. Bij ons kunt u altijd rekenen op een beschikbaarheid van maar liefst 99.9%.


En er is meer. Losning ICT richt de Cloud compleet in op de behoeften van uw bedrijf. Op deze manier bent u verzekerd van een functionele werkplek die echt werkt! Bovendien profiteert u met de Cloud voortdurend van nieuwe functionaliteiten en automatische updates. Zo bent u als bedrijf altijd up-to-date!


Waarom werken in de Cloud?

Betrouwbaar
Altijd en overal toegang tot de Cloud met 24/7 ondersteuning.

Flexibel
Op elk gewenst moment uw ICT-omgeving aanpassen.

Eenvoudig
ICT was nooit eerder zo toegankelijk.

Voordelig
Betaal alleen voor uw daadwerkelijke gebruik.

Als gecertificeerd Microsoft Online Services Partner adviseren en begeleiden wij u graag naar een succesvolle integratie in de Cloud!

Advies en/of gratis proberen? Neem contact op met Losning ICT.